Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ozzy Osbourne ζωντανά στην Αθήνα


Ο σπουδαίος και εκκεντρικός καλλιτέχνης της hard rock Ozzy Osbourne εχτές 25 Σεπτεμβρίου έδωσε  συναυλία στην Μαλακάσα, έξω από την Αθήνα. Μια δυναμική εμφάνιση από το φαινόμενο της ροκ.



Ο Ozzy Osbourne ξεκίνησε την καριέρα του με τους Black Sabbath, αυτό το τεράστιο συγκρότημα, όπου έγραψε ιστορία. Στα 1970 κυκλοφόρησαν τους δύο πρώτους δίσκους με το δεύτερο να είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της ροκ , ονόματι "Paranoid" με τραγούδια όπως Iron Man, Paranoid,War Pigs κτλ. 1979 και αποχωρεί κλείνοντας ένα σπουδαίο διάστημα της καριέρας του και βοηθώντας στη δημιουργία των βάσεων που αποτέλεσαν σχολείο για τα πρώτα συγκροτήματα Metal. Ξεχώρισε για τις ιδιαιτερότητές του και τις εκκεντρικές του εμφανίσεις.



Το 1980 κυκλοφορεί τον πρώτο του σόλο δίσκο, γεμίζοντας τη μουσική δισκογραφία με σημαντικές δουλειές για αρκετά χρόνια μέχρι σήμερα. "Crazy Train", "Mama I'm Coming Home", "Perry Mason", "Shot In The Dark", "Bark At The Moon" και πολλά ακόμα τραγούδια είναι μόνο λίγες από τις επιτυχίες του. Χαρακτηριστικό της σόλο καριέρας του είναι ότι είχε πάντα τους καλύτερους κιθαρίστες: Randy Rhoads, Zakk Wylde, Steve Vai και τώρα τον μεγάλο Έλληνα κιθαρίστα Gus G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου