Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Νέοι Δίσκοι


Θα γίνει μια παρουσίαση εν καιρώ νέων δίσκων που κυκλοφόρησαν τα τελευταία δύο χρόνια. Αφορούν κυρίως δουλειές καλλιτεχνών που υπάρχουν στον μουσικό χάρτη αρκετές δεκαετίες. Πρόκειται για καλές δουλειές, παρ' όλη την πτώση των προηγούμενων ετών. Μια γενική ανανέωση στους παλιούς και μερικές εξαιρετικές νέες δουλειές που είχαν να βγουν πολλά χρόνια.


Ξεκινώντας από τους νέους, έχουμε τους Wolfmother με το δίσκο που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2009 "Cosmic Egg", το οποίο ανταγωνίζεται επί ίσοις όροις με το "Sting In The Tail" των Scorpions. Τελευταίος δίσκος πριν διαλυθούν, ενώ κάτι παρόμοιο παίζει και με τους Iron Maiden με το "The Final Frontier". Οι Lynyrd Skynyrd δίνουν κι αυτοί το παρόν με το δυναμικό "God & Guns". Ίσως ο καλύτερος δίσκος ο "The Resistance" των Muse.


Ο Alice Cooper κυκλοφορεί ένα δίσκο με μερικές παλιές επιτυχίες που ηχογραφεί ξανά στο "Alice Does Alice". Καινούρια δουλειά και για τους πιο σκληρούς Blind Guardian και Anathema μέσα στο 2010. Ένας αξιόλογος δίσκος για τον Slash με συνεργασίες. Πηγαίνοντας ξανά στους νέους οι Arcade Fire δημιουργούν απίστευτη μουσική από το πουθενά. Μεγάλη και δυναμική επανεμφάνιση των Kiss με το δίσκο "Sonic Boom". Τέλος νέοι δίσκοι για U2 και Bon Jovi μέσα στο 2009 και η πολυαναμενόμενη επί μια δεκαετία κυκλοφορία του "Chinese Democracy" από τους Guns N' Roses το 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου