Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Απόψε Πέμπτη 21.00 με 23.00, ξεκινάει η εκπομπή Χωρίς Παντελόνι

Η πρώτη εκπομπή Χωρίς Παντελόνι για τη νέα σαιζόν και πρώτη στο νέο σταθμό Radio Drama 99.1. Μια καθαρά ροκ εκπομπή, έχει σκοπό να σας κρατήσει συντροφιά για 2 ώρες από τις 21.00 μέχρι τις 23.00.

Θα ζητήσουμε την υπομονή σας στην αρχή μέχρι να εναρμονιστούμε με το νέο περιβάλλον, το καινούριο στούντιο και την κονσόλα. Επιζητούμε την αμφίδρομη επικοινωνία με εσάς τους ακροατές μας. Μπορείτε να μας ακούσετε από την ιστοσελίδα του σταθμού www.radiodrama.gr μέσω της οποίας μπορείτε να στέλνετε αφιερώσεις ή να αναφέρετε το ο,τιδήποτε, έτσι για να γίνεται κουβέντα.

Οι συντελεστές της εκπομπής Άρης Χασχασίδης και Νίκος Τσεντεμεΐδης. Ο ιδιοκτήτης του σταθμού φρόντισε να μας φτιάξει ένα σποτάκι που θα αναφέρεται στην εκπομπή και το οποίο θα ακούσετε στον αέρα.

Το παρόν blog φιλοξενεί αυτή την εκπομπή. Μετά από κάθε εκπομπή θα αναρτούνται οι playlist των εκπομπών, καθώς και βίντεο των τραγουδιών. Παρ' όλα αυτά είναι γενικότερα ένας ιστοχώρος αφιερωμένος στη μουσική. Εδώ, δημοσιοποιούνται σημαντικές συναυλίες ξένων συγκροτημάτων στη χώρα μας. Επίσης, γίνονται κάποια μίνι αφιερώματα σε μουσικούς καλλιτέχνες. Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μη γράψουμε κάποια ενδιαφέρονται γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη μας, στην πόλη όπου ζούμε και κάνουμε ραδιόφωνο, την Δράμα.

Καλές ακροάσεις ... σας περιμένουμε όλους το βράδυ 21.00 με 23.00 και πάλι ξανά στον αέρα, μετά την πρώτη θητεία μας σε ένα άλλο ραδιόφωνο της πόλης, το Ράδιο ΗΧΩ 92.0.

Να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη του σταθμού που μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε εκπομπή, όπως επίσης και τους συναδέλφους που αυτές τις μέρες ξεκίνησαν και αυτοί μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και μας καλωσόρισαν στο σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου