Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Οι Έλληνες Skelters


1997, δύο αδέρφια, ο Άγγελος και ο Δανιήλ δημιουργούν του Crickets, 15 και 11 χρονών αντίστοιχα.

2001, μετονομάζονται σε Skelters, επηρεαζόμενοι από το τραγούδι Helter Skelter των Beatles.

1999, εμφανίζονται στην τηλεοπτική εκπομπή Jammin του Στάθη Παναγιωτόπουλου και του Σωτήρη Βακάρου. Το πιο νεαρό σε ηλικίες συγκρότημα που εμφανίζεται ποτέ στην καλύτερη μουσική ελληνική εκπομπή της τηλεόρασης. Αποσπάζουν το πιο θετικά και αισιόδοξα γι' αυτούς σχόλια.


Έκτοτε έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 1000 εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα ελληνικά μαγαζιά και σε πολλά festival. Αξιοσημείωτες στιγμές της καριέρας τους η support εμφάνιση τους σε συναυλίες των Louisiana Red, Don Dokken, Iron Butterfly, Paul Di' Anno (Iron Maiden) και τελευταία στην περσινή συναυλία των ZZ Top στην Αθήνα, για την οποία ο κόσμος παραμιλούσε.


Μέσα στο 2009 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους studio δίσκο με όνομα "Explain To Me". Εξαιρετική δουλειά, αγγλόφωνος στίχος και σαφείς επιρροές από όλους τους μεγάλους του κλασικού rock και hard rock από δεκαετίες 60's, 70's και 80's. Τα ακούσματα τους προέρχονται κυρίως από τους Beatles, John Lenon, Queen, Bon Jovi, Deep Purple, Led Zeppelin, Elvis Presley, Rolling Stones κτλ.


Τωρινά μέλη του συγκροτήματος:
- Άγγελος (φωνητικά, ρυθμική κιθάρα, σύνθεση) - ιδρυτικό μέλος
- Δανιήλ (ντραμς) - ιδρυτικό μέλος
- Σταύρος (πρώτη κιθάρα)
- Θοδωρής (μπάσσο)

Μεγάλες επιτυχίες εκτός των άλλων, "Explain To Me" & "See How Much I Love You"
Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος http://www.skelters.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου