Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Επιλογές εκπομπής 08-10-2010, Μέρος 1ο


1. Deep Purple - Child In Time [Made In Japan - 1972]


 
Μια μεγαλειώδης εμφάνιση των Deep Purple στην Ιαπωνία το 1972. Ένα συγκρότημα που τα έδινα όλα στα live. Τα ταλέντο και των 5 μελών, έφερνε και τα ανάλογα αποτελέσματα, αφού μπορούσαν να σολάρουν και να πρωτοτυπούν χωρίς πρόβα. Ένα από τα ιστορικότερα τραγούδια στην ιστορία της μουσικής.
----------------------------------------------------------

2. Rory Gallagher - Philby [Top Priority - 1979]



Ο μοναδικός και χαρισματικός Rory Gallagher, από τα μεγαλύτερα ταλέντα της εποχής του. Κιθάρα, φωνή, μπάσο, ντραμς και φυσικά σύνθεση. Ένα συγκρότημα μόνος του, άφησε μεγάλες επιτυχίες πίσω του. Δεν βρίσκεται πια στη ζωή εδώ και περίπου 15 χρόνια.
------------------------------------------------------------

3. The Skelters - Explain To Me [Explain To Me - 2009]



Οι Έλληνες Skelters, υπάρχουν εδώ και 13 χρόνια. Πέρσυ κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο. Έχουν αγγλόφωνο στίχο, είναι γνωστοί σε Αθήνα Θεσσαλονίκη. Έκλεψαν τις εντυπώσεις πέρσυ στη συναυλία των ZZ Top στην Αθήνα κάνοντας support. Εμφανείς οι επιρροές τους από Beatles, Rolling Stones κτλ. Εκπληκτικός ο δίσκος τους. Κρατήστε τους στο μυαλό ... έχουν πολύ μέλλον.
-----------------------------------------------------------

4. John Lennon - Working Class Hero [John Lennon/Plastic Ono Band - 1970]



Η 70η επέτειος χτες από την γέννηση του John Lennon, από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της μουσικής. Άφησε μεγάλη κληρονομιά πίσω του. Δολοφονήθηκε το 1980 από κάποιον που ήθελε να γίνει γνωστός.
---------------------------------------------------------

5. Monika - Yes I Do [Exit - 2010]



Εξαιρετική δουλειά από την Ελληνίδα Μόνικα Χριστοδούλου. Είναι 21 ετών και ο δίσκος που κυκλοφόρησε τον Μάϊο έγινε ήδη χρυσός. Φαίνεται πως διαθέτει μεγάλο ταλέντο και μπορεί να μιλήσει στις ψυχές των ανθρώπων με αυτές τις μαγευτικές μουσικές. Η ηχογράφηση του δίσκου έγινε σε ένα από τα καλύτερα studio της Νέας Υόρκης. Τέλεια η παραγωγή, στην οποία συμμετείχαν και οι γνωστοί Calexico. Της ευχόμαστε καλή διεθνή καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου