Σάββατο 8 Μαΐου 2010

10 ήμερο καθαριότητας στη πόλη της Δράμας, 10-19 Μαΐου

Η επιχείρηση «Καθαρός Δήμος. Ασπρίζουμε και καθαρίζουμε τοίχους και σημεία της πόλης μας που κάποιοι δεν σεβάστηκαν», θα διεξαχθεί από 10 – 19 Μαΐου και είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια καθαρισμού των βαμμένων τοίχων, επιφανειών, μνημείων.

Κατά τη διάρκεια του 10ήμερου καθαριότητας θα γίνει επίσης γενικός καθαρισμός οδών, πάρκων, κήπων, απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων μετά από ενημέρωση των υπηρεσιών από τους πολίτες και θα συγκροτηθούν εθελοντικές ομάδες εργασίας που συντονισμένα θα αναλάβουν κάποιες δράσεις.  Θα δοθούν επίσης και βραβεία συμμετοχής.


Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο Δράμας στο τηλέφωνο 15180, να δηλώσουν αν έχουν κάποια ογκώδη αντικείμενα για περισυλλογή και να υποδείξουν χώρους και σημεία που χρειάζονται καθαριότητα ώστε να εξεταστεί η δυνατότητα και ο τρόπος παρέμβασης του Δήμου.

 

Τονίζεται ακόμη μια φορά ότι η επιτυχία εξαρτάται από τη συμμετοχή και την κινητοποίηση όλων μας.  Ας εργαστούμε όλοι μαζί για μια όμορφη, φιλόξενη, καθαρή πόλη που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των κατοίκων της.

Το Dramatoi.gr θα δώσει το παρόν και θα συμμετέχει ενεργά στην μεγάλη αυτή προσπάθεια του Δήμου Δράμας . Σας προσκαλούμε όλους, να μας ακολουθήσετε και να γίνει η παρέα μας ακόμα μεγαλύτερη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το σημείο συνάντησης επικοινωνήστε στο:

info.dramatoi@gmail.com
 

Η καθαριότητα είναι πολιτισμός, είναι τρόπος ζωής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eisaste tromaktika asxetoi !
Sthn afisa exoun mpei nomima kommatia apo to
festival sth Doxa Dramas .

Mathete ti einai graffiti kai meta mporeite na katharisete tis "mountzoures" pou lete.
..A! kai xamenh prospatheia . Einai thema hmerwn na xanagemisoun ola twra pou polla paidia tha doune svhsmenes tis douleies tous .

Filika : Agorastos Petros

Tsen Nick είπε...

Φίλε Πέτρο μια παρατήρηση.

Κατ' αρχάς το blog δεν είναι του Δήμου Δράμας, αλλά της εκπομπής που κάνουμε στο ραδιόφωνο. Γιατί σε περίπτωση που δε πρόσεξες καλά την αφίσα την έβγαλε ο Δήμος Δράμας. Δε θα κρίνω εγώ το περιεχόμενο της αφίσας. Ωστόσο αυτό το θέμα γράφτηκε στο ιστολόγιο για να επαινέσει την συμβολική κίνηση αυτή του Δήμου Δράμας όσον αφορά την καθαριότητα της πόλης μας.

Το αν είναι χαμένη προσπάθεια, δεν είναι λογική να μην ξεκινήσει μια τέτοια κίνηση. Εμείς προσωπικά σαν Δραμινοί πολίτες θέλουμε μια πιο καθαρή και όμορφη πόλη. Δε πιστεύω ότι εσύ φίλε Πέτρο θέλεις το αντίθετο!

Κάτι τελευταίο αν διαβάσεις το άρθρο λέει ότι θα γίνει προσπάθεια καθαρισμού δρόμων, πάρκων και περισυλλογή αντικειμένων που καταλαμβάνουν όγκο, κακώς ίσως που δε το αναφέρει στην αφίσα.

Φιλικά,
Νίκος, Άρης, οι παραγωγοί της εκπομπής "Χωρίς Παντελόνι".

Δημοσίευση σχολίου